Vill du veta mer?

På denna sida finner du ett formulär där du kan fylla i vilket läger du är intresserad av att veta mer om. Vi tar sedan kontakt med dig och ger dig mer information.

Varför skall du vara med på hivskola?

Hivskola är roligt! På hivskolan umgås och pratar vi öppet i en trygg miljö. Du får lära dig mer om hiv och om mediciner mot hiv. Du får ta del av andras erfarenheter och du får nya kompisar! På hivskolan får du också göra andra saker än att prata om hiv, som att pyssla, kolla på film och t.ex. paddla kanot.

Familjehivskola för barn 0-12 år och deras familjer

Ungefär vartannat år ordnar barnhivcentrum familjehivskola för barn som lever med hiv och deras anhöriga. På familjehivskolan får ni som familj möjlighet att lära känna varandra, att umgås och att dela erfarenheter. Det finns tid för gemensam lek och pyssel. Vi avsätter tid för vuxna då ni får tid att prata själva och samtidigt delas barnen in i grupper med möjlighet att lära sig mer om hiv och att lära känna varandra.

4-5 februari 2023 - INSTÄLLD p.g.a. för få anmälda

Hivskola för dig mellan 10-12 år

Hivskolan för dig som är 10-12 år är en lördag till söndag. Vi lär oss mer om hiv på ett roligt sätt, samtidigt som vi kanske bakar, leker, har skaparverkstad och tävlingar! Välkommen med din anmälan!

26 - 29 juni 2023

Hivskola för dig mellan 13-17 år

Hivskolan är ett fyra dagar långt läger med tre övernattningar. Lägret är ett tillfälle att lära känna andra ungdomar i samma ålder. Vi har roligt tillsammans i en trygg och mysig miljö. En dag gör vi en utflykt med aktivitet. Vi pratar om hur det kan vara att leva med hiv, om relationer och framtid. En av dagarna finns en läkare på plats och lär oss mer om läkemedel och aktuell forskning.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Barnhivcentrum, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress kontakt@barnhiv.se.

Barnhiv Centrum förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR