Barnhivdagen – 29 september 2023

Barnhivcentrum arrangerar årligen en tvärprofessionell konferens om barn och unga som lever med hiv, i Sverige. Sedan 2020 har även kollegor från norden deltagit, så även i år. Konferensen kommer därför hållas i huvudsak på engelska.

Datum för höstens konferens (2023) är 29e september 8:30-16.00. Tema för året är "Barn och unga som lever med hiv". Program presenteras i maj.

För anmälan och frågor kontakta maja.nanneson@regionstockholm.se

Till höger finns föreläsningar från tidigare konferenser att ladda ner.

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Barnhivcentrum, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress kontakt@barnhiv.se.

Barnhiv Centrum förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR