Aktuellt

Här hittar du information, aktiviteter och samarbeten där Barnhivcentrum medverkar.

1 december 2023 – World Aids Day

Fredag den 1 december 2023 kommer Barnhivcentrum tillsammans med familjearken uppmärksamma World Aids Day på Noaks ark Stockholm. Från 16:00 – 20:00 kommer det ordnas aktiviteter för hela familjen.

Mer information hittar du här: World Aids Day 2023

16 december 2023 – Temadag; hiv och acceptans

Lördagen den 16 december hålls en temadag på Noaks ark Stockholm om hiv och acceptans. Temadagen är ett samarbete mellan barnhivcentrum och Familjearken. Träffen riktar sig till föräldrar som har barn som lever med hiv och hålls på Noaks ark stockholm.

Anmälan: mejla emma.olsson@noaksark.org. Sista dag för anmälan 4 december. Kontakt: Hör gärna av er om ni har tankar eller frågor inför dagen till Vendela Hagås, Barnhivcentrum vendela.hagas@regionstockholm.se eller Karin Örtegren, Barnhivcentrum karin.ortegren@regionstockholm.se

Mer information hittar du här: Temadag hiv acceptans

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Barnhivcentrum, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress kontakt@barnhiv.se.

Barnhivcentrum förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR