Kontakt

Ta kontakt med oss på Barnhivcentrum! Det går bra att använda formuläret på denna sida, att e-posta eller att ringa direkt. Får du inte genast kontakt så återkommer vi så fort vi får möjlighet.

08-585 814 77 kontakt@barnhiv.se Besök oss

Karolinska Universitetssjukhuset,
Astrid Lindgrens Barnsjukhus Huddinge

Ring mottagningen:
08-585 814 77

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Barnhivcentrum, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress kontakt@barnhiv.se.

Barnhivcentrum förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR