Hivskola för dig mellan 13-17 år

26 - 29 juni 2023

Hivskolan är ett fyra dagar långt läger med tre övernattningar. Lägret är ett tillfälle att lära känna andra ungdomar i samma ålder. Vi har roligt tillsammans i en trygg och mysig miljö. En dag gör vi en utflykt med aktivitet. Vi pratar om hur det kan vara att leva med hiv, om relationer och framtid. En av dagarna finns en läkare på plats och lär oss mer om läkemedel och aktuell forskning.

Hivskola 13-17år Juni 2023

Tillbaka

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Barnhivcentrum, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress kontakt@barnhiv.se.

Barnhiv Centrum förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR