Hivskola för dig mellan 10-12 år

4-5 februari 2023 - INSTÄLLD p.g.a. för få anmälda

Hivskolan för dig som är 10-12 år är en lördag till söndag. Vi lär oss mer om hiv på ett roligt sätt, samtidigt som vi kanske bakar, leker, har skaparverkstad och tävlingar! Välkommen med din anmälan!

Hivskola 10-12år februari 2023

Tillbaka

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Barnhivcentrum, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress kontakt@barnhiv.se.

Barnhiv Centrum förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR